•   40 års erfarenhet
  •   Snabba leveranser
  •   Helhetslösningar med tryck eller brodyr

Företagets Historia

I Augusti 1979, fick Adrian Persson anställning hos Husqvarna Symaskiner, i samband med det startade han sitt företag för att kunna sälja begagnade symaskiner samt att serva symaskiner.

 

Det är i dag samma ägare fast bolagsform, produkter och tjänster ser lite annorlunda ut i dag 2019, och symaskinerna finns fortfarande med i sortimentet.

 

Under de 40 år som företaget funnits har det alltid haft sin bas här i Strömsund, trots att vi under åren haft förmånen att få samarbeta med och haft försäljningsuppdrag åt stora svenska företag, men även mindre företag i Strömsunds Kommun.

 

Samarbetspartners under åren har bland annat varit, Husqvarna, Electrolux, Eniro, Erik Rahmqvist, Statoil, Projektgruppen, Strömsunds Utvecklingsbolag, Tisdá, Backe Maskinteknik m.fl.

 

Sedan 2011 driver vi en butik, MediaProfil numera Strömsunds Arbete & Fritid  som även finns som webb butik på www.arbeteofritid.se, där vi säljer kläder, arbetskläder, skyddsskor, skor, present och profilreklam, smörjmedel, fritidsprodukter och symaskiner.

Strömsunds Arbete & Fritid finns även på  Facebook.

Vi har i dag även försäljningsuppdrag åt Pobeda, Skelleftebränslen och KartPartner.

 

Vi har alltid kunden i fokus, för oss är våra kunder det viktigaste som vi har och vi försöker att hålla en hög service nivå, så välkommen in så hjälper våra duktiga säljare er att hitta rätt profil och kvalitet för att ni ska profilera era förtag på bästa sätt.

 

Vi samarbetar med ledande grossister i Norden.

 

Adrian Persson

Ägare, Säljare, Ekonomi

Mail: adrian.persson@telia.com

Tel: 070-650 26 10

 

Rudi

Butiksansvarig

Mail: info@arbeteofritid.se

Tel: 070-650 26 83

 

Camilla

Butikssäljare

Mail: info@arbeteofritid.se

Tel: 070-650 26 83

 

Ulrika

Butikssäljare

Mail: info@arbeteofritid.se

070-650 26 83

 

 

 

 

Produkter
Övrigt